PDSO - Styly oblečení

Urban

Chcete vypadat skvěle ve městě? Naše kolekce Urban je pro vás jako dělaná! Najdete v ní oblečení a doplňky v městském stylu, které zaujmou v práci i ve volném čase.

Kolekce je navržená tak, abyste se nemusela převlékat po práci na toaletě. Stačí přidat několik městských doplňků, jako je kožená bunda nebo kožich a hned budete vypadat jako pravá "městská" kočka.

Urban styl kombinuje sportovní prvky, jako úzké džíny a basic trička s elegancí, jako jsou kalhoty s vysokým pasem a halenky. Nezapomeňte také na kravatu, která dodá outfitu elegantní nádech.

 

Fancy

Kolekce Fancy je v našem pojetí kombinace moderních trendů a nadčasového minimalismu. Streetstyle, který je inspirován pouliční módou a lidovou kreativitou. Vyznačuje se silnou originalitou a nejčastější kousky, které v kolekci naleznete jsou právě džíny moderních střihů, asymetrické topy nebo trendové bundy či kabáty. Fancy by TTJS kombinuje nekombinovatelné, naleznete zde crazy kousky, které jsou trendy a fashion.

 

Casual

Prosté normální. Ležérní, pohodlná, ale pŕitom stylová. Když si jen tak vyběhnete na pivo nebo kočárkovat do parku či na Náplavku. Když se chcete cítit pohodlně, vsadíte na jistotu a sáhnete po džínách a triku, které tento styl reprezentují. Do Casual stylu patří samozřejmě také košile, úpletové šaty, mikiny, svetry či bundy. Toto vše naleznete i u nás.

 

Elegant

Najdete v ní moderní a elegantní kousky do divadla, opery, na párty a nebo na firemní večírek. Naše kolekce v tomto stylu jsou sice elegantní, ale ne usedlé ani příliš formální - to už se dávno nenosí. Snažíme se je přizpůsobit moderním trendům a jednotlivé kousky musí mít šmrnc.

 

Dark

Vaše oblíbená. Všechny kousky v dark stylu, které přidáme na prodejnu, jsou velmi rychle pryč. A co to vlastně ten dark styl je? Mezi barvami převažuje černá, béžová, khaki, ale poslední dobou je moderní hlavně světlý dark v krémových odstínech. Stylovově jsou to hlavně asymetrické rozevláté mikiny, trika, teplákovky, křiváky a kalhoty s vysokým pasem.

 

Young

Mladistvá kolekce určena nejen pro teenage publikum. V našich Young kolekcích najdete hlavně mumfit střihy džínů s vysokým pasem, džísky různých střihů a barev, trička a mikiny s potiskem a barevné tenisky. Všechno ve stylu ducha "forever17".

Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz